• Promo@langsirdd.com.my
  • +60 11-6455 8759

Langsir Murah dan Berkualiti

1st di Malaysia – Langsir Custom Made Pada Harga Ready Made

Langsir Murah dan Berkualiti Tinggi Langsir DD– memperkenalkan design Langsir bertema Nordic dengan warna minimalist yang sungguh menarik. Fabrik berjenama, berkualiti, dan jenis blackout (penyekat cahaya).

David Designer & D├ęcor Sdn Bhd, (nama jenama LangsirDD) yang didirikan pada bulan April 2010 merupakan langsir profesional dan penyedia perkhidmatan dalaman rumah yang menggunakan kain berkualiti tinggi dan perkhidmatan pelanggan yang cukup memuaskan. Kami menyediakan langsir yang sangat baik dan berpatutan untuk setiap bahagian dalaman yang kami diceburi. Dengan pengalaman luas dalam industri perabot dalaman lebih dari sepuluh tahun, kami pasti dapat mencantikkan rumah anda dengan keperluan yang anda mahu.

LAngsir berkualiti dan murah
langsir murah dan berkualiti
langsir murah dan berkualiti

Langsir Murah dan Berkualiti

Kenapa murah dan berkualiti?

Kerana anda akan diberikan dengan pilihan ukuran panjang yang berbeza untuk dipilih, yang paling penting sesuai dengan tingkap dan pintu gelangsar anda. Anda mungkin bertanya, “Adakah anda perlu membayar lebih banyak?” Jawapannya adalah ‘Tidak’ dan sesuai dengan slogan kami “Langsir Custom Made Dengan Harga Siap”. Setelah membeli, anda akan menerima Langsir berjenama, Kain BERKUALITI, Ukuran Pilihan anda, SEMUA DENGAN HARGA YANG SAMA.

Promosi Merdeka yang sangat menarik hanya dari 9hb Ogos – 31hb Ogos 2021.

Anda berpeluang untuk mendapatkan FREE Maybank e-Wallet Kredit sebanyak RM 50

×

Hello!

Welcome to LangsirDD, how can we help you?

× How can I help you?