• Promo@langsirdd.com.my
  • +60 11-6455 8759

Testimoni

Sabariah PPAM Palma PutrajayaCustomer

β€œ My review is service from Mr David Team adalah baik, bagus dan pantas..jahitan langsir kemas dan menarik.proses tempahan juga adalah dlm tempoh yg sekejap dan tidak perlu menunggu lama.highly recommended utk menggunakan service pemasangan langsir dri Mr David team. ”consequat. ”

Nur Baiduri PPAM SaderiCustomer

β€œ Oh ya about the langsir, I really like the color u recommend for the hall. Color green tu memang lawa. Jahitan kemas, kain blackout memang bagus. Matahri pagi x masuk 😎. Railing memang terbaik xsangkut2. Senang nak tarik kain langsir tu. Zebra blind tu pun memang Sy berpuas hati. Cantik dapur sy jadi nya ☺️. Thank you David πŸ˜‡ ”

Wan Azhar, PutrajayaCustomer

β€œ Servis terbaik drp team Mr David Designer & Decor, harga berbaloi dengan kualiti, respons yang sangat pantas, tidak berkira dengan pelanggan, professional dan sangat mesra. Highly recommended utk sesiapa yang inginkan langsir atau wallpaper cantik, berkualiti, kemas harga pun sangat reasonable ”

Siti Maziatul SerendahCustomer

β€œ Terima kasih David Designer & Decor memberi sinar baru di rumah syπŸ₯°.Sangat berpuashati dgn material Kain dan akan tempah lagi🀭..paling best service pantas dan tip top..tidak menyesal ambil dgn DD & Decor..Semoga maju JayaπŸ‘ ”

Puan Norhasmah, KajangCustomer

β€œ Hello David Designer (DD) ..u know what..i like ur curtains very much..exclusive quality..fast, profesional n so do ur consultation..definitely i akan cari u lagi..for sureπŸ˜ƒ ”

Datuk Yazid Othman & Datin NorbayaCustomer

β€œ Saya dan Datuk Yazid Othman telah menempah langsir di DD. Tidak sampai sebulan, tempahan langsir tersebut sudah siap dan dipasang. DD datang bersama team untuk memasang langsir dan sheer. Memang hebat,cepat dan tangkas mereka bekerja. Datuk Yazid puas hati dengan kerjaΒ² mereka yang kemas dan cantik mata memandang. Suasana ruang tamu rumah kami berwajah baru dan amat ceria. Kami juga bercadang untuk menempah langsir DD di unitΒ² bilik hotel bajet kami di Shah Alam. Semoga DD terus maju dan terima kasih atas perkhidmatan cemerlang anda. ”

Datin BaidzuraCustomer

β€œ Servis Tip Top, designer & staff yg peramah dgn harga yg sgt2 berpatutan. Recommended & will repeat order. 5 star🌹🌹🌹 ”

Khafizah AliasCustomer

β€œ Very good service.. on time.. Quality curtains with reasonable price.. Very beautiful curtains & thick.. very recommended for anyone looking for curtains with rod too... ”

Puan Marni Bdr Saujana PutraCustomer

β€œ I recently changed my living hall curtains to have a new look and exciting mood and I really love it. Thanks to LangsirDD. ”

Puan Salimah KlangCustomer

β€œ So far i suka jahitan kemas bila sudah psang pon nampak cantkkhati... So far puas hati. ”

Datin Suraya WangsamajuCustomer

β€œ Rumah kami kelihatan semakin cantik dengan wajah Baru.Terimakasih David dan Geng πŸ’ ”

Farah Tmn M. Aruna, RawangCustomer

β€œ Thank you David & team for your good service! Curtain cloth is very best and quality! The atmosphere of my new house is getting more radiant with curtains & wallpapers from team DD πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» May you continue to move forward πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻. ”

Rohaya Southlink Residence Bangsar SouthCustomer

β€œ Based on numerous positive feedbacks from customers on the company FB, I decided to contact Mr David directly from DD Langsir. I only placed curtain order for a 3-door sliding door and 1 set for bedroom window. There are variety of selection with high quality and good grade curtain material, I am very surprised DD Langsir can offer with a very reasonable price. I needed the curtain urgently for my new house, and delighted that Mr David could accommodate. My curtain turns out to be a very fine artwork, certainly worth the price! Thank you to Mr David and team, will definitely use their service next time! ”

Sita Devi ,KlangCustomer

β€œThank you so much David and LangsirDD. Really love the curtains and also the wall paper. May order one more set of AkemiUchi curtains end of this year.”

Shafiq & Shukra, Sri GombakCustomer

β€œ We are in love with our new curtains!! πŸ’πŸ₯° Beautiful curtain design at a reasonable price and with excellent service! πŸ˜ŽπŸ‘πŸ» Our first encounter with David in a mall was very friendly and casual, giving us the impression that he was trustworthy. He offers sound advice and suggestions while remaining completely open and honest during our discussions. My husband and I are completely at ease. We decided to have curtains designed for the entire interior of our newly renovated home. I highly recommend David and LangsirDD for curtains and wallpapers because the curtains are beautifully designed and the price is reasonable. David has always patiently answered all of my questions and assisted me in resolving my concerns. It was a truly stress-free experience for me. He was extremely responsive and knowledgeable. It took me a short time to share all of my ideas with him, but he was very patient, agreed with my ideas, and provided us with explanation details for each fabric. Installation was also very quick. Thank you very much, David, for your excellent services! David is highly recommended for his services because he is dedicated and perfectionist in his efforts to provide us with the best service possible. I wholeheartedly recommend him to anyone of you. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜Ž ”

Noraida, Seasons Garden Residence, KLCustomer

β€œ Wah i puas hati sgt2 David dan team LangsirDD. Nampak mcm lain lah rumah i. Terus naik seri. Sebelum ni nampak putih je dari wall ke lantai. Now lantai dh cantik, terus nampak rumah i sgt lain. Teruja nak deco cantik kan rumah lagi. Tapi i lagi tak sabar nak tunggu my curtain smpai. Baru blh match dgn flooring baru! ”

Hajjah Norashikin, Ukay Perdana KLCustomer

β€œ Saya baru-baru ini menukar langsir ruang tamu saya untuk berwajah baharu dan suasana yang mengujakan dan saya sangat menyukainya. bahan sangat baik. perkhidmatan serta maklum balas super tip top. Thank you Mr. David and team LangsirDD.😊 ”

Pn. Shida dari Ampang Kuala LumpurCustomer

β€œ Dari penghujung tahun 2020 saya mula mencari design-design langsir untuk make-over rumah saya. Al-maklumlah dah lebih 10 tahun tidak menukar langsir dan design yang sedia ada memang dah out-dated. Banyak saya dah survey design-design termasuklah di Fb, Ig dan Shopee. Impian nak lihat rumah saya dengan langsir ala-ala hotel terkemuka sangat mengujakan saya. Apabila terjumpa iklan Mr. David di Instagram saya terus tertarik dan menghubungi nombor tersebut. Reply dan feedback daripada staf Mr. David (LangsirDD) sangat pantas dan efisyen sekali. Pada hari yang sama juga temujanji dibuat dan Mr. David datang ke rumah saya untuk mengambil ukuran langsir dan membuat proposal. Penerangan terperinci daripada Mr. David yg berpengalaman selama 11 tahun dalam bidang ini sangat terbukti dan tidak dapat disangkal lagi. Saya tanpa berlengah terus membuat keputusan untuk menempah langsir daripada Mr. David (LangsirDD). Tak sampai 2 minggu langsir tempahan saya telah siap. Ternyata pilihan saya sangat tepat untuk memilih hasil daripada syarikat LangsirDD. Dengan material yang berkualiti dan berjenama, harga yang mampu milik, pakar perunding yang sangat berpengalaman…..anda pasti akan gembira dengan langsir baru anda. Buat apa nak tunggu lagi kan….Jom ramai-ramai tempah langsir impian anda daripada LangsirDD (Mr. David) yang Super Osem β€˜Awesome’ ini. Pasti anda tidak akan menyesal. Servis tip top level kayangan. Impian saya untuk memiliki langsir bertaraf hotel 5 bintang telah menjadi kenyataan. Anda bila lagi..... ”

Noorsyaren, Selayang Mutiara, KLCustomer

β€œ Selepas pemasangan langsir dan wallpaper, rumah terus kelihatan berbeza dari sebelumnya. Berseri, elegant dan mewah Kain langsir dan wallpaper yg berkuali dan berjenama dgn harga yg mampu milik. Terima kasih kepada Team LangsirDD (David Designer) yg merialisasikan impian kami sekeluarga. ”

Ms Lalitha, Setia Eco Park, KLCustomer

β€œ I’m very happy with the great service and excellent workmanship. David is very knowledgeable and friendly person and it was easy to communicate as he understood my requirements perfectly. The delivery and installation process was done smoothly, and professional service from LangsirDD. ”

Nurul Najmi, DengkilCustomer

β€œ Saya mengenali Mr. David melalui 1 brosur iklan dalam kumpulan Telegram sebuah pangsapuri di Cyberjaya yang diberikan oleh kawan saya. Iklan tu buat saya tertarik kerana itu satu-satunya iklan langsir yang menawarkan pembayaran secara ansuran. Mr. David datang ke rumah untuk mengambil ukuran secara PERCUMA sebelum memberi sebut harga dan membawa bersama katalog-katalong langsir yang dijual. Mr. David ini karakternya sangat peramah, riang dan sopan dengan pelanggan. Tapi, paling penting, Mr. David ni ajar saya banyak pengetahuan asas tentang langsir seperti jenis-jenis jahitan, cangkuk, fabrik dan cara lipatan langsir, serta cadangan padanan warna langsir. Saya memutuskan untuk menggunakan servis Mr. David kerana setelah meninjau harga beberapa perkhidmatan langsir berdasarkan survey points yang Mr. David sendiri berikan, memang Mr. David menang dari segi harga keseluruhan, jenis jahitan langsir, kualiti rod langsir, panjang kain termasuk hadiah percuma. Mr. David juga dilihat sangat berpengalaman dalam industri langsir. Saya memilih warna dan jenis fabrik kemudian menetapkan tarikh pemasangan. Kualiti kain langsir sangat bagus, tebal dan berat walaupun saya memilih pakej biasa sahaja. Yang terbaik ialah perkhidmatan selepas jualan. Mr. David selaku ketua sendiri turun padang untuk memberikan khidmat selepas jualan dan saya sangat berpuas hati dengan khidmat pasukan Mr. David. Mr. David sangat terbuka dengan komen pelanggan dan memastikan pelanggan berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan. Promosi yang diberikan memang sangat menarik. Saya memilih bayaran penuh tanpa ansuran atas nasihat Mr. David sendiri kerana beliau menunjukkan pengiraan ansuran berbanding bayaran penuh dan saya nampak perbezaannya dan kelebihan setiap jenis pembayaran. Jika mencari perkhidmatan langsir, hubungi dan jemputlah Mr. David ke rumah untuk mengambil ukuran kemudian bolehlah melihat pengiraan dan berbincang untuk menyesuaikan sebut harga dengan bajet. πŸ‘πŸΌ ”

×

Hello!

Welcome to LangsirDD, how can we help you?

× How can I help you?